Árak és Foglalási Kérés
''Legjobb Kemping'' kategóriában nyert a Balatontourist Füred Kemping & Üdülőfalu az ACSI Díjátadóján!

 

ACSI díjat nyert a Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu a „Legjobb kemping” kategóriában a magyarországi kempingek közül, az ACSI vendégeinek szavazatai alapján.

ACSI-Award-04_.jpg

A kempingspecialista ACSI idén először rendezte meg díjátadó ünnepségét, ahol különböző kategóriákban értékelte Európa kempingjeit, közel 50 000 szavazó véleménye alapján. Az egyik legrangosabb díjnak számít jelenleg a kontinens kempinges világában!

A kempingezők Európa-szerte leadhatták szavazataikat az ACSI különböző weboldalain. Ezek a webhelyek évente 60 millió oldalmegtekintést kapnak, és mintegy 9700 kempingről kínálnak információkat látogatóiknak. Minden országnak lehetősége volt több kategóriában is díjakat átvenni.

Magyarországi kempingek közül a Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu nyerte el a díjat a „Legjobb Kemping” kategóriában. A rangos elismerés hatalmas büszkeség a Balatontourist számára. A jövőben is minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni annak érdekében, hogy Európa kempingezői és a kempinges szakma még sokáig ezen a véleményen maradjon. A kemping legfőbb küldő területei Németország, Dánia, Hollandia, Csehország és Lengyelország. Bízunk benne, hogy a díjnak köszönhetően még többen választják majd a kempinget a Magyarországra érkező külföldi vendégek közül, és örömünkre szolgál, hogy a Balaton régiót a Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu sikerei népszerűsítheti a kontinensen.

 „Az ACSI-díj egy felejthetetlen nyaralást garantál a díjnyertes kempingben. Végül is maguk a kempingezők adták le rá a szavazatukat” – magyarázza Ramon Van Reine. Az ACSI webhelyein és alkalmazásain a látogatók rögtön láthatják, hogy ez egy díjnyertes kemping. „További szűrőbeállításokat állítottunk be. Különleges ikonok is felhívják a látogatók figyelmét a díjnyertes kempingekre” – mondta.

 

Az ACSI ismert a kempingezők körében Európa-szerte. Az ACSI már több mint 55 éve gyártja a jól ismert zöld kempingkalauzokat, amelyek számos kempingező sátrában, lakókocsijában vagy mobilházában állandó felszerelést jelentenek. Ez a kempingkatalógus mindig a legfrissebb információkat tartalmazza körülbelül 10 000 kempingről Európa-szerte. Ezt az információt évente egy 300 fős ellenőrből álló csoport ellenőrzi. Az ACSI a kempingkalauzok mellett népszerű kedvezménykártyát kínál a kempingezőknek, különféle weboldalakat és alkalmazásokat üzemeltet, valamint magazint is kiad.

 

Foglalja le nyaralását Balatonfüreden! :) >>> Balatontourist Füred Kemping & Üdülőfalu

 BalatontouristFuredKemping(41).jpg

 

 

Forrás:

https://www.acsi.eu/de/neuigkeiten/

https://caravaning-institut.de/acsi-awards-2022-camper-waehlen-die-besten-campingplaetze-in-deutschland/