Árak és Foglalási Kérés
Foglalás menete

Ez a weboldal a Balatontourist szállások saját oldala, ahol a kempingektől közvetlenül, garantáltan a legkedvezőbb áron foglalhat!

A szálláshelyeinkre küldött foglalások a visszaigazoló levelünkben található foglalási feltételek elfogadásával, és a visszaigazoló levélben megadott előleg teljesítésével válnak véglegessé. Az előleg befizetése egyben a foglalási feltételek elfogadását jelenti.

Foglalását kérjük, hogy weboldalunk Keresőjéből indulva, vagy a szállástípusok Foglalás menüpontjában, vagy írásban adja le e-mailben, levélben, közvetlenül a szálláshely e-mailcímén, vagy címén.

1. Online foglalás: 

Ez a leggyorsabb szállásrendelési lehetőség az Ön számára. Weboldalunk keresőjében az online foglalásra felajánlott szálláshely azonnal, garantáltan foglalható, a kért előleg online bankkártyás kifizetése után a megadott időszakra az Ön rendelkezésre áll.  A visszaigazolás a fizetést követően e-mail-ben érkezik.

2. Foglalási kérés weboldalunkon keresztül

Ha weboldalunk keresőjéből foglalási kérést küld, akkor automatikus adatrögzítő e-mailt küldünk. Ez még nem garantálja, hogy a kért szállástípust a megadott időpontra biztosítani tudjuk Önnek. 2 munkanapon belül a kiválasztott egység visszaigazolást fog küldeni, vagy amennyiben a kért időpontra nincs szabad kapacitásunk, alternatív megoldást ajánlunk.

Visszaigazoló levelünkkel együtt küldjük az előleg fizetésére vonatkozó információkat, az előleg összegét (általában a szállásdíj 50%-a) és a lemondási feltételeket. Előlegét a visszaigazolás kézhezvétele után kifizetheti weboldalunkon keresztül (bankkártyával vagy OTP/MKB/K&H SZÉP kártyával), átutalhatja bankszámlánkra vagy OTP/MKB/K&H SZÉP kártyáról a kibocsátó bankon keresztül átutalhatja számlaszámunkra.

3. Rendelésküldés levélben, e-mailen, vagy közvetlenül a kemping címén

A foglalásának a következő adatokat kell tartalmaznia:

· a kiválasztott szálláshely helye és neve

· az üdülés időpontja (esetleges alternatív időpont) - előfoglalás esetén főszezonban bungalók, mobilházak és egyes parcellák min. 4, vagy annál több éjszakára foglalhatók. Főszezonon kívüli kiemelt hétvégéken, és ünnepi időszakokban bizonyos szállástípusok esetében minimum tartózkodási idő kerülhet meghatározásra.

· a megrendelt szállások, vagy parcellák mennyisége (ezalatt a parcellázott, vagy nem parcellázott kempinghely értendő, ahogy az a kempingleírásokban szerepel. Kérjük, a gyereksátrat is adják meg!)

· a személyek számát, felnőttek, gyermekek életkorának megadásával

· megrendelő nevét, e-mail címét, pontos postai címét (kérem nyomtatott betűkkel és pontos irányítószámmal adja meg), számlázási címét.

Két munkanapon belül visszaigazolást fogunk küldeni, vagy amennyiben a kért időpontra nincs szabad kapacitásunk, alternatív megoldást ajánlunk.

Minden szükséges információt, a foglalási és fizetési feltételeket megtalálja a visszaigazolásunkban, vagy weboldalunk Hasznos információk menüpontjában.

Konkrét helyre, házszámra vonatkozó foglalási igényét (parcella, üdülőház, mobilház), amennyiben a kívánt hely szabad, 15.000 Ft szállásdíj felár ellenében tudjuk garantálni. Amennyiben technikai, vagy más egyéb okok miatt a garantált helyet mégsem tudjuk biztosítani, a felárat visszafizetjük.

Csoportos foglalását kérjük, hogy a FOGLALÁSOM / Csoportos foglalás menüponton keresztül adja le!

Ha a szállásfoglalással kapcsolatban bármilyen további kérdése van, felteheti telefonon vagy e-mailben közvetlenül a szálláshelynek, vagy központi irodánk munkatársainak a booking@balatontourist.hu e-mailcímen vagy 06-88-544-444 telefonszámon.

Szíveskedjen előre jelezni, amennyiben a megrendelőtől eltérő számlázási címre kéri számláját! Utólag, más névre nem áll módunkban számlát kiállítani!