Részletes keresés


Foglalás menete

Ez a weboldal a Balatontourist szállások saját oldala, ahol a kempingektől közvetlenül, garantáltan a legkedvezőbb áron foglalhat!

Foglalását kérjük, hogy weboldalunk Keresőjéből indulva, vagy a szállástípusok Foglalás menüpontjában, vagy írásban adja le e-mailben, levélben, faxon közvetlenül a szálláshely e-mailcímén, vagy címén.

A foglalásának a következő adatokat kell tartalmaznia:

· a kiválasztott szálláshely helye és neve

· az üdülés időpontja (esetleges alternatív időpont) - előfoglalás esetén főszezonban bungalók és mobilházak min. 4 éjszakára foglalhatók

· a megrendelt szállások, vagy parcellák mennyisége (ezalatt a parcellázott, vagy nem parcellázott kempinghely értendő, ahogy az a kempingleírásokban szerepel. Kérjük, a gyereksátrat is adják meg!)

· a személyek számát, felnőttek, gyermekek életkorának megadásával

· e-mail címét és pontos postai címét (kérem nyomtatott betűkkel és pontos irányítószámmal adja meg).

online foglalás elküldése után automatikusan egy e-mailt fog kapni, melyben a rögzített foglalási adatok szerepelnek. Ez még nem garantálja, hogy a kért szállástípust a megadott időpontra biztosítani tudjuk Önöknek.

4 munkanapon belül visszaigazolást fogunk küldeni Önnek vagy amennyiben a kért időpontra nincs szabad kapacitásunk, alternatív megoldást ajánlunk.

Minden szükséges információt, a foglalási és fizetési feltételeket megtalálja a visszaigazolásunkban, vagy weboldalunk Hasznos információk menüpontjában.

Konkrét helyre, házszámra vonatkozó foglalási igényét (parcella, üdülőház, mobilház), amennyiben a kívánt hely szabad, 10.000 Ft szállásdíj felár ellenében tudjuk garantálni. Amennyiben technikai, vagy más egyéb okok miatt a garantált helyet mégsem tudjuk biztosítani, a felárat visszafizetjük.

Csoportos foglalását kérjük, hogy a FOGLALÁSOM / Csoportos foglalás menüponton keresztül adja le!

Ha a szállásfoglalással kapcsolatban bármilyen további kérdése van, felteheti telefonon vagy e-mailben közvetlenül a szálláshelynek, vagy központi irodánk munkatársainak a booking@balatontourist.hu e-mailcímen vagy 06-88-544-444 telefonszámon.