Árak és Foglalási Kérés
Fizetési feltételek

Visszaigazoló levelünkben szereplő szállásdíj előlegét SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H), online fizetéssel, vagy banki utalással egyenlítheti ki. A banki utaláshoz két lehetőség áll rendelkezésre, utalhat Forintban, vagy Euroban. Mindkét pénznemhez külön bankszámlaszámok állnak rendelkezésre. Amennyiben számláját Forintban vezetik, akkor kérjük, hogy a Forintban megadott előleg összegét utalja a Forint számlánkra. Ha Euroban vezetett számláról utal, akkor az Euroban megadott előleg összeget utalja az Euro számlánkra. Kérjük, hogy banki vagy SZÉP kártya átutalás esetén legyen szíves a személyi hivatkozási számát feltüntetni!

Az online fizetéshez szükséges személyi hivatkozási számot és ellenőrző kódot, illetve az átutaláshoz szükséges banki adatokat visszaigazoló levelünk tartalmazza.

A megrendelt szolgáltatásokat csak az előleg határidőre történő megérkezése esetén biztosítjuk.

Kérjük, hogy érkezésekor hozza magával minden foglalási dokumentumát.

Az általunk megadott előleg összege nem tartalmazza a banki átutalási költséget, ez Önt terheli.

A fennmaradó szállásdíj összegét, az esetleges többlet költségeket (pl. vízparti felár, plusz személyek díja, stb.) valamint az idegenforgalmi adót a kemping recepcióján kell kiegyenlíteni.

Az idegenforgalmi adót csak készpénzzel lehet kifizetni.

Lemondási feltételek és lemondási díjak:

A lemondási feltételek és lemondási díjak kempingtől, szezonidőszaktól, szállástípustól, foglalási módtól függően változhatnak. Az adott foglalásra vonatkozó feltételeket és díjakat a visszaigazolásunk minden esetben tartalmazza .

Visszautalás:

Lemondás esetén a befizetett előleget banki átutalással tudjuk visszafizetni. Az esetlegesen felmerülő lemondási díjjal csökkentett összeget utaljuk vissza. Helyszíni visszafizetés nem lehetséges. A visszautalás banki költsége a megrendelőt terheli.

SZÉP kártyával fizetett előleget nem áll módunkban készpénzben visszafizetni, azt SZÉP kártyájára tudjuk visszautaltatni.