Árak és Foglalási Kérés
FOGLALÁSI FELTÉTELEK

 

1.     Szálláshely (parcella, üdülőház, apartman, mobilház, lakókocsi vagy sátor) elfoglalása:

Amennyiben a megrendelés szerinti napon bármilyen okból nem tud megérkezni, és erről előzetesen értesít minket, az Ön számára foglalt parcellát ill. szálláshelyet legfeljebb egy napig tudjuk fenntartani. Az értesítés elmaradása esetén csak a még szabadon álló szálláshelyeket tudjuk felajánlani, és előfordulhat, hogy ez nem egyezik meg eredeti foglalásával. Amennyiben a megrendelés szerinti napnál hamarabb érkezik, előfordulhat, hogy nem tudunk Önnek szálláshelyet biztosítani.

Konkrét helyfoglalási igényét (parcella, bungaló, mobilház), amennyiben a kívánt hely szabad, 15.000.-Ft szállásdíj felár ellenében tudjuk garantálni. Amennyiben technikai, vagy más egyéb okok miatt a garantált helyet mégsem tudjuk biztosítani, a felárat visszafizetjük.

Szálláshelyeinket az érkezési napon 15 órától lehet elfoglalni, a távozás napján a mobilházakat, üdülőházakat 10 óráig, a kempinghelyeket 12 óráig kell elhagyni. 15 óránál korábbi érkezés esetén felárat számolunk, amelynek mértéke megegyezik a strandbelépő árával, és a következő kempingszolgáltatások igénybevételére jogosít: strandhasználat, vizesblokkok használata, főszezonban animáció. Késői távozás esetén további 1 éjszaka szállásdíjat számítunk fel.

 

2.     Előleg fizetése:

2.1. Szállásdíj előlegét SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H), online fizetéssel, vagy banki utalással egyenlítheti ki. A banki utaláshoz két lehetőség áll rendelkezésre, utalhat Forintban, vagy Euroban. Mindkét pénznemhez külön bankszámlaszámok állnak rendelkezésre. Amennyiben számláját Forintban vezetik, akkor kérjük, hogy a Forintban megadott előleg összegét utalja a Forint számlánkra. Ha Euroban vezetett számláról utal, akkor az Euroban megadott előleg összeget utalja az Euro számlánkra.

2.2. A megrendelt szolgáltatásokat csak az előleg határidőre történő megérkezése esetén biztosítjuk.

2.3. Kérjük, hogy érkezésekor hozza magával minden foglalási dokumentumát.

2.4. Az általunk megadott előleg összege nem tartalmazza a banki átutalási költséget, ez Önt terheli.

2.5. A fennmaradó szállásdíj összegét, az esetleges többlet költségeket (pl. vízparti felár, plusz személyek díja, stb.) valamint az idegenforgalmi adót a kemping recepcióján kell kiegyenlíteni.

2.6. Az idegenforgalmi adót csak készpénzzel lehet kifizetni.

3.     Lemondási feltételek és lemondási díjak:

Lemondás és módosítás Díjak
érkezés előtti 31. napig díjmentes
érkezés előtt 30 napon belül, vagy ha elmarad a lemondás, módosítás  a befizetett előleg összege
érkezés előtt 30 napon belül járványügyi korlátozás, utazási tilalom életbe lépése miatt díjmentes

Lemondási ill. módosítási napnak azt a napot tekintjük, amikor írásbeli lemondását, módosítását kézhez kapjuk (fax, e-mail, levél).

 

 4.     Visszautalás:

Lemondás esetén a befizetett előleget banki átutalással tudjuk visszafizetni. Az esetlegesen felmerülő lemondási díjjal csökkentett összeget utaljuk vissza. Helyszíni visszafizetés nem lehetséges. A visszautalás banki költsége a megrendelőt terheli.

SZÉP kártyával fizetett előleget nem áll módunkban készpénzben visszafizetni, azt SZÉP kártyájára tudjuk visszautaltatni.

 

5.     Megrendelés módosítása, egyéb feltételek:

5.1. Szálláshelyeink (üdülőház, mobilház, parcella, bérelhető lakókocsi és sátor) árai naponta változhatnak. Módosítás esetén az aktuális árakat igazoljuk vissza, ami eltérhet az eredeti foglalás árától.

5.2. Érkezése előtt megrendelése módosítása csak a kempinggel  való írásbeli egyeztetés után lehetséges. Az érkezési és távozási dátum változtatása is a foglalás módosításának minősül.

5.3. Érkezés után a tartózkodási idő rövidítését nem áll módunkban elfogadni, ebben az esetben a megrendelt teljes időszak fizetendő.

5.4. Bizonyos parcellák, valamint a nyaralóházak/bungalók és mobilházak esetében a kemping az érkezés napjáig előlegként kérheti a teljes szállásdíjat.

Figyelem! Cégünk felhívja szíves figyelmét, hogy esetleges lemondásából származó költségeit sztornóbiztosítás megkötésével csökkentheti.

 6.     További fontos tudnivalók:

6.1. A kemping házirendje fontos szabályokat tartalmaz, amelyeknek a betartása Önnek is kötelező. Érkezésekor kérjük, szíveskedjen átolvasni, vagy tájékozódjon honlapunkon (www.balatontourist.hu).

6.2. Felhívjuk figyelmét, hogy a főszezoni időszakban legtöbb kempingünk bejárata/kapuja 13.00-tól 15.00 óráig és 23.00-tól 06.00 óráig a kemping nyugalom biztosítása érdekében zárva van. Az éjszakai zárás a teljes nyitva tartás alatt érvényes. A jelzett időszakokban az érkezés és távozás, valamint a teljes gépjárműforgalom szünetel.

6.3. A háziállatok tartását külön házirend szabályozza. Kempingenként és szállástípusonként eltérő korlátozások vannak érvényben. Kérjük, jelezze előre, ha háziállatával együtt érkezik, és ebben az esetben hozza magával kutyája egészségügyi könyvét, pórázát valamint szájkosarát, és olvassa el figyelmesen a háziállat tartásra vonatkozó szabályokat (www.balatontourist.hu).

6.4. Néhány kempingünkben előfordulhat, hogy kauciót kell fizetni (25.000.- Ft –ig)

6.5. Felhívjuk figyelmét, hogy kempingjeinkben legalább 4 A-es áramcsatlakozást tudunk biztosítani. Néhány kempingünkben a szolgáltatott teljesítmény nagyobb is lehet. A részletekről kérjen tájékoztatást érkezésekor.

6.6. A megadott parcellaméretek kategóriát jelölnek.

6.7. Szíveskedjen előre jelezni, amennyiben a visszaigazoláson szereplő címtő eltérő számlázási címre kéri számláját.

 

7.     A változtatás jogát fenntartjuk.

Szeretettel várjuk, és mindent megteszünk azért, hogy nyugodt és kellemes legyen nyaralása!