Árak és Foglalási Kérés
Fizetési módok - SZÉP kártya

Kempingjeinkben készpénzben, Forintban vagy Euróban, valamint hitelkártyával (Eurocard/Mastercard és a Visa kártya) lehet fizetni.

Széchenyi Pihenőkártyáját (OTP, MKB, K&H SZÉP kártya bármely alszámláját) valamennyi szálláshelyünkön felhasználhatja szállásdíj fizetésre.

Az idegenforgalmi adót minden esetben Forintban, készpénzben kell fizetni.

 

ELŐLEGFIZETÉS:

Amennyiben rendelése után a visszaigazoló levelünkben előleget kértünk Öntől, akkor azt legegyszerűbben úgy tudja kifizetni, ha a foglalási száma birtokában honlapunkat használja a Foglalásom/Online előlegfizetés menüpontját. Az online fizetés során a kért előleg összegét csak egyben, egy tranzakcióval lehet kiegyenlíteni. Ha az összeg csak több tételben áll rendelkezésre (pl. több SZÉP kártya zsebben), akkor kérjük, jelezze az adott kempingnél, és kollégáink találnak megoldást .  

 

1. Online fizetés weboldalunkon

- Fizetés bankkártyával az OTP Bank Nyrt. online kártyaelfogadó rendszerével

Ha ezt választja, az alábbi kártyatípusokkal fizethet: VISA (dombornyomott), MasterCard (dombornyomott), Maestro ill. Electron kártyákkal akkor, ha a kártyát kibocsátó bank engedélyezte azok online használatát (az OTP Bank által kibocsátott kártyák mindenképpen használhatóak). A fizetés az OTP Bank fizetőoldalán történik, ahol adatait a lehető legnagyobb fokú védelemben részesíti a bank.

- Fizetés OTP SZÉP kártyával (Széchenyi Pihenő kártya)

 Ha ezt a lehetőséget választja, akkor OTP SZÉP kártyájával fizethet. A fizetés az OTP Bank saját fizetőoldalán történik, ahol adatait a lehető legnagyobb fokú védelemben részesíti a bank.

- Fizetés MKB SZÉP kártyával (Széchenyi Pihenő kártya)

Ha ezt a lehetőséget választja, akkor MKB SZÉP kártyájával fizethet. A fizetés az MKB Bank saját fizetőoldalán történik, ahol adatait a lehető legnagyobb fokú védelemben részesíti a bank.

- Fizetés K&H SZÉP kártyával (Széchenyi Pihenő kártya)

Ha ezt a lehetőséget választja, akkor K&H SZÉP kártyájával fizethet. A fizetés K&H Bank saját fizetőoldalán történik, ahol adatait a lehető legnagyobb fokú védelemben részesíti a bank.

Az előleg fizetésének elfogadója és elérhetősége:

Balatontourist Camping Kft.
Ügyintézés helye: 8200 Veszprém, Levendula utca 1.
Tel.: +36 (88) 544-400, Fax: +36 (88) 544-401, E-mail: booking@balatontourist.hu

 

2. Banki átutalás

Előlegét fizetheti banki átutalással is a visszaigazoló levélben megadott Forint vagy EURO számlaszámra. Kérjük, figyeljen a pénznemre, hogy ne keletkezzenek felesleges átváltási költségei.

Utaláskor kérjük meg személyes hivatkozási számát és az utalásról szíveskedjen másolatot küldeni a kemping e-mailcímére.

 

3. Fizetés SZÉP kártyával a kibocsátó bankon keresztül  

Ezt a lehetőséget javasoljuk abban az esetben, ha a kért előleget több SZÉP kártya alszámláról, vagy több kártyával, vagy átutalással kombinálva szeretné fizetni, illetve olyan esetekben, ha technikai okok miatt a weboldalunkon történő fizetés nem érhető el.

3.1. Fizetés OTP SZÉP kártyával (Széchenyi Pihenő kártya)

A www.otpszepkartya.hu oldalról elindítva tud szállásdíjelőleget utalni.

3.2. Fizetés MKB SZÉP kártyával (Széchenyi Pihenő kártya)

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kempinggel e-mailben, jelezze, hogy MKB SZÉP kártyával kíván fizetni. Adja meg a visszaigazoláson szereplő személyes hivatkozási számát, a kártyatulajdonos nevét és a SZÉP kártyájára nyomtatott "Azonosító szám"-ot (nem azonos a kártyaszámmal!).

Kollégáink kezdeményezik a fizetést a bank weboldalán, majd a Kártyaközponttól a kapott "Előrefizetési azonosító" számot megadják Önnek.

Az www.mkbszepkartya.hu /  Kártyabirtokos menüpontján keresztül Önnek a megadott "Előrefizetési azonosító”-val,  határidőig jóvá kell hagynia a tranzakciót szolgáltatáscsoport és az előrefizetendő összeg feltüntetésével.

A sikeres tranzakcióról mind a szálláshely, mind a Kártyabirtokos e-mailben értesítést kap.

3.3. Fizetés K&H SZÉP kártyával (Széchenyi Pihenő kártya)

Amennyiben Ön a K&H Bank által kibocsátott SZÉP kártyával rendelkezik, előlegének befizetéséhez kérjük, tárcsázza a SZÉP kártya hátoldalán található telefonszámot. Az Ön részére kiküldött hivatalos visszaigazolásunkon szereplő személyi hivatkozási szám és egyéni azonosítószám segítségével tudja a befizetést megkezdeni. A folyamatot banki ügyintéző végzi, így adatai a lehető legnagyobb fokú védelemben részesülnek.

 

Bármelyik fizetési módot választja, kérjük, ellenőrizze a számlamozgást. Az előleg megérkezése után tekintjük foglalását véglegesnek, erről értesítést küldünk, aminek ügyintézési ideje fizetési mód függvényében változik.

A szállásdíj fennmaradó részét és az idegenforgalmi adót a helyszínen kell fizetni.

Amennyiben előlegfizetése a megadott határidőig nem érkezik meg, foglalását tárgytalannak tekintjük, számítógépünk automatikusan és minden értesítés nélkül törli.

Tájékoztatjuk, hogy lemondás esetén a SZÉP kártyás előlegek készpénzben történő visszafizetésére nincs lehetőségünk. Ha a lemondási feltételek szerint visszatérítés illeti meg Önt, akkor azt SZÉP kártyáján írjuk jóvá.

Ha a SZÉP kártya használatával további kérdése van, felteheti e-mailben az booking@balatontourist.hu címen, de telefonos foglalási központunk munkatársai is készséggel válaszolnak Önnek: 06-88-544-444