Részletes keresés


Fizetési módok - SZÉP kártya

Kempingjeinkben készpénzben, Forintban vagy Euróban, valamint hitelkártyával (Eurocard/Mastercard és a Visa kártya) lehet fizetni.

Széchenyi Pihenőkártyáját (OTP, MKB, K&H SZÉP kártya bármely alszámláját) valamennyi szálláshelyünkön felhasználhatja szállásdíj fizetésre.

2018-tól hálózatunkban elfogadjuk az Erzsébet Plusz utalványt és kártyát. Az AJÁNDÉK zsebből az igénybe vett szállást a helyszínen, a kempingek recepcióján tudja kifizetni. Az Erzsébet Plusz Ajándék utalvány vagy kártya előlegfizetésre nem használható.

Az idegenforgalmi adót minden esetben Forintban, készpénzben kell fizetni.

 

 

ELŐLEGFIZETÉS:

Amennyiben rendelése után a visszaigazoló levelünkben előleget kértünk Öntől, akkor azt  legegyszerűbben úgy tudja kifizetni, ha a foglalási száma birtokában honlapunkat használja a Foglalásom / Online előlegfizetés menüpontját.

 

1. Online fizetés weboldalunkon

- Fizetés bankkártyával az OTP Bank Nyrt. online kártyaelfogadó rendszerével

Ha ezt választja, az alábbi kártyatípusokkal fizethet: VISA (dombornyomott), MasterCard (dombornyomott), Maestro ill. Electron kártyákkal akkor, ha a kártyát kibocsátó bank engedélyezte azok online használatát (az OTP Bank által kibocsátott kártyák mindenképpen használhatóak). A fizetés az OTP Bank fizetőoldalán történik, ahol adatait a lehető legnagyobb fokú védelemben részesíti a bank.

- Fizetés OTP SZÉP kártyával (Széchenyi Pihenő kártya)

 Ha ezt a lehetőséget választja, akkor OTP SZÉP kártyájával fizethet. A fizetés az OTP Bank saját fizetőoldalán történik, ahol adatait a lehető legnagyobb fokú védelemben részesíti a bank.

- Fizetés MKB SZÉP kártyával (Széchenyi Pihenő kártya) - Elnézését kérjük, ez a funkció tesztelés alatt áll!

Ha ezt a lehetőséget választja, akkor MKB SZÉP kártyájával fizethet. A fizetés az MKB Bank saját fizetőoldalán történik, ahol adatait a lehető legnagyobb fokú védelemben részesíti a bank.

- Fizetés K&H SZÉP kártyával (Széchenyi Pihenő kártya) - Elnézését kérjük, ez a funkció tesztelés alatt áll!

Ha ezt a lehetőséget választja, akkor K&H SZÉP kártyájával fizethet. A fizetés K&H Bank saját fizetőoldalán történik, ahol adatait a lehető legnagyobb fokú védelemben részesíti a bank.

Az előleg fizetésének elfogadója és elérhetősége:

Balatontourist Camping Kft.
Ügyintézés helye: 8200 Veszprém, Jutasi út 23.
Tel.: +36 (88) 544-400, Fax: +36 (88) 544-401, E-mail: booking@balatontourist.hu

 

2. Banki átutalás

Előlegét fizetheti banki átutalással is a visszaigazoló levélben megadott Forint vagy EURO számlaszámra. Kérjük, figyeljen a pénznemre, hogy ne keletkezzenek felesleges átváltási költségei.

Utaláskor kérjük meg személyes hivatkozási számát és az utalásról szíveskedjen másolatot küldeni a kemping e-mailcímére.

 

3. Fizetés SZÉP kártyával a kibocsátó bankon keresztül  

Ezt a lehetőséget javasoljuk abban az esetben, ha a kért előleget több SZÉP kártya alszámláról, vagy több kártyával, vagy átutalással kombinálva szeretné fizetni, illetve olyan esetekben, ha technikai okok miatt a weboldalunkon történő fizetés nem érhető el.

3.1. Fizetés OTP SZÉP kártyával (Széchenyi Pihenő kártya)

A www.otpszepkartya.hu oldalról elindítva tud szállásdíjelőleget utalni.

3.2. Fizetés MKB SZÉP kártyával (Széchenyi Pihenő kártya)

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kempinggel e-mailben, jelezze, hogy MKB SZÉP kártyával kíván fizetni. Adja meg a visszaigazoláson szereplő személyes hivatkozási számát, a kártyatulajdonos nevét és a SZÉP kártyájára nyomtatott "Azonosító szám"-ot (nem azonos a kártyaszámmal!).

Kollégáink kezdeményezik a fizetést a bank weboldalán, majd a Kártyaközponttól a kapott "Előrefizetési azonosító" számot megadják Önnek.

Az www.mkbszepkartya.hu /  Kártyabirtokos menüpontján keresztül Önnek a megadott "Előrefizetési azonosító”-val,  határidőig jóvá kell hagynia a tranzakciót szolgáltatáscsoport és az előrefizetendő összeg feltüntetésével.

A sikeres tranzakcióról mind a szálláshely, mind a Kártyabirtokos e-mailben értesítést kap.

3.3. Fizetés K&H SZÉP kártyával (Széchenyi Pihenő kártya)

Amennyiben Ön a K&H Bank által kibocsátott SZÉP kártyával rendelkezik, előlegének befizetéséhez kérjük, tárcsázza a SZÉP kártya hátoldalán található telefonszámot. Az Ön részére kiküldött hivatalos visszaigazolásunkon szereplő személyi hivatkozási szám és egyéni azonosítószám segítségével tudja a befizetést megkezdeni. A folyamatot banki ügyintéző végzi, így adatai a lehető legnagyobb fokú védelemben részesülnek.

 

 

Bármelyik fizetési módot választja, kérjük, ellenőrizze a számlamozgást. Az előleg megérkezése után tekintjük foglalását véglegesnek, erről értesítést küldünk, aminek ügyintézési ideje fizetési mód függvényében változik.

A szállásdíj fennmaradó részét és az idegenforgalmi adót a helyszínen kell fizetni.

Amennyiben előlegfizetése a megadott határidőig nem érkezik meg, foglalását tárgytalannak tekintjük, számítógépünk automatikusan és minden értesítés nélkül törli.

Tájékoztatjuk, hogy lemondás esetén a SZÉP kártyás előlegek készpénzben történő visszafizetésére nincs lehetőségünk. Ha a lemondási feltételek szerint visszatérítés illeti meg Önt, akkor azt SZÉP kártyáján írjuk jóvá.

Ha a SZÉP kártya használatával további kérdése van, felteheti e-mailben az booking@balatontourist.hu címen, de telefonos foglalási központunk munkatársai is készséggel válaszolnak Önnek: 06-88-544-444