Árak és Foglalás
Családi üdülés

Amikor a családok kiválasztják, hogy hol fogják eltölteni a szabadságuk nyári időszakra eső részét, a hely kiválasztásának egyik fontos szempontja, hogy milyen szálláslehetőségek találhatók ott.

A 3 főnél nagyobb befogadóképességű szállások esetén, amik szóba jöhetnek: a szállodák ritka családi szobái, vagy drága apartmanszobái, a magánházak apartmanjai, a panziók  elvétve található 4 fős szobái, a fizetővendéglátás útján kínált magánházak, valamint a kempingekben kínált üdülőházak, mobilházak.

A döntéskor számításba jön az ár, a vízhez vagy látnivalóhoz való közelség, a környezet is.

Aki a Balatonhoz készül, nyilván szeretne minél közelebb kerülni a vízhez, olyan helyet keres, ahol saját strand van, az autója a szeme előtt parkolhat,  a  gyerekeknek játszótér, sportolási lehetőség adott, esetleg van gyermekmedence és egyre fontosabb szempont, hogy van animáció is.

Mindezt együtt a balatoni kempingekben találhatja meg.

CampingFured(2).jpg

Kempingjeink vízpartiak, saját stranddal, vagy – mint a Termál Kemping esetében – a fürdő 100 m-re található a kempingtől.

BalatontouristCampingNapfeny-Revfulop13.jpg

foto76.jpg

Mindenhol van  játszótér, és animációs team gondoskodik a programokról.

foto66.jpg

Több kempingünkben gyermek, illetve úszómedence is található, de számos vízisporteszköz – mint a vízibicikli, a kajak, vagy a csónak is lehetővé teszi  a család közös élményeinek gyarapítását.

CampingNapfeny(1).jpg

Kempingjeinkből remek gyermekes programok indíthatók, akár gyalogtúra, akár kerékpártúra, vagy néhány városban a kisvonatozás. De nem nehéz eljutni a híres veszprémi állatkertbe, az edericsi Afrika parkba, vagy a Folly Arborétumba.

Van lehetőség az étkezések szabad téren történő elfogyasztására, a kemping területén lévő éttermek kellemes kerthelyiségeiben, vagy a sátor előtt sütögetve, vagy a közös tűzrakóhelyen tábortüzet gyújtva. Több kempingünkben van közös főzőhelyiség, a faházakban, mobilházakban saját felszerelt konyha és az elkészült finom falatokat az árnyas teraszon lehet elfogyasztani.

Mindezt összevetve, a balatoni családi üdülés  legalkalmasabb helyszínei a balatoni kempingek. Csak egyszer kell kipróbálni, hogy utána a kempingélet örök híve lehessen!