Árak és Foglalási Kérés
Foglalás

A következő oldalon elküldheti foglalási igényét a kiválasztott szálláshelyre, nem garantált, később fizetendő foglalási kérés formájában. Előfordulhat, hogy a kiválasztott szálláshely erre az időpontra már nem áll rendelkezésre. 

Amennyiben már most szeretné biztosan lefoglalni a szálláshelyet, akkor kérjük, lépjen vissza és válassza az azonnali FOGLALÁS gombot!

A foglalási kérés elküldése után automatikus adatrögzítő e-mailt küldünk, amely igazolja, hogy kérése megérkezett hozzánk.  Ez még nem garantálja, hogy a kért szállástípust a megadott időpontra biztosítani tudjuk Önnek. A kiválasztott egység két munkanapon belül visszaigazolást fog küldeni Önnek vagy amennyiben a kért időpontra nincs szabad kapacitásunk, alternatív megoldást ajánlunk.

A visszaigazolt foglalások a visszaigazoló levelünkben található foglalási feltételek elfogadásával, és a visszaigazoló levélben megadott előleg teljesítésével válnak véglegessé. Az előleg befizetése egyben a foglalási feltételek elfogadását jelenti.

Visszaigazoló levelünkkel együtt küldjük az előleg fizetésére vonatkozó információkat, az előleg összegét (általában a szállásdíj 50%-a) és a lemondási feltételeket.

Előlegét a visszaigazolás kézhezvétele után kifizetheti bankkártyával a visszaigazoló levélben található OTP Simplepay linken, átutalhatja bankszámlánkra vagy OTP/MBH/K&H SZÉP kártyáról a kibocsátó bankon keresztül átutalhatja számlaszámunkra.

Szálláshelyeink árai naponta változhatnak. Módosítás esetén az aktuális árakat igazoljuk vissza, ami eltérhet az eredeti foglalás árától.

Csoportos foglalás esetén kérjük küldje el foglalását e-mail-ben a kiválasztott kempingnek!

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy mobilházakban, üdülőházakban, bérelhető sátrakban, lakókocsikban és frekventált parcelláinkon főszezonban (2024.06.28 - 08.25.) a minimum tartózkodási idő 4, vagy több éjszaka. Ennél rövidebb időre csak speciális esetekben (pl. last minute) áll módunkban megrendelésüket visszaigazolni.

Ha a szállásfoglalással kapcsolatban bármilyen további kérdése van, felteheti telefonon vagy e-mailben közvetlenül a szálláshelynek, vagy központi irodánk munkatársainak a booking@balatontourist.hu e-mail címen vagy 06-88-544-444 telefonszámon.

Alapadatok

Kérjük, válasszon!
Kérjük, válasszon!
Kérem, adja meg az érkezés dátumát!
Kérem, adja meg a távozás dátumát!

Személyek
Szállástípus max. személyek: ?, max. pótágyak: ?.

Minimum egy személy szükséges!
Az adott szállástípushoz túl sok a megadott személyek száma!
Foglalás típusa:
Online foglalással, azonnali online kártyás előlegfizetéssel Ez az opció csak ezzel az érkezési/távozási dátummal érvényes!

A megadott időszakban a megadott szállás nem foglalható.

Extra szolgáltatások és az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő

Megrendelő

Kérjük, töltsön ki minden kötelező mezőt (*)!
Kérjük, adjon meg érvényes email címet!
Kérjük, töltsön ki minden kötelező mezőt (*)!
Kérjük, töltsön ki minden kötelező mezőt (*)!
Kérjük, töltsön ki minden kötelező mezőt (*)!
Kérjük, töltsön ki minden kötelező mezőt (*)!

Számlázási adatok

Kérjük, töltsön ki minden kötelező mezőt (*)!
Figyelem: ha cég részére kéri a számlát, adószámot kötelező megadnia, és nem fizethet SZÉP kártyával.
Kérjük, töltsön ki minden kötelező mezőt (*)!
Kérjük, töltsön ki minden kötelező mezőt (*)!
Kérjük, töltsön ki minden kötelező mezőt (*)!

Kedves Vendégeink!

 

A Balatontourist adatvédelmi szabályzata itt tölthető le:
Balatontourist Camping Kft.

 

Balatontourist Cégcsoport

Szállásrendelését a kiválasztott egység fogja visszaigazolni Önnek a szabad helyek függvényében, amennyiben megadja elérhetőségét.

Csoportos foglalását ne itt adja meg. Kérjük küldjön e-mailt közvetlenül a szálláshelynek!

Érdeklődését köszönettel regisztráltuk.

Megrendelését továbbítottuk!

Visszaigazolásunkat a szabad helyek függvényében e-mailben fogjuk küldeni.

Türelmét kérjük, az online foglalás elkészítése folyamatban van. Ne zárja be a böngészőt!

Hiba történt az online foglalás véglegesítésénél. Kérjük, hogy az alábbi gombbal próbálja újra elvégezni a foglalást, vagy válasszon másik foglalási opciót!

Online foglalását sikeresen rögzítettük. Az alábbi gomb megnyomásával Ön a fizetési oldalra kerül, ahol online kártyás fizetéssel kérjük, hogy a megadott előleget egyenlítse ki. Erre a műveletre Önnek 10 perce van, kérjük készítse elő online fizetésre alkalmas bankkártyáját. Amennyiben ennyi időn belül nem történik meg a fizetés, foglalását tárgytalannak tekintjük, de bármikor újra próbálhatja azt.