Árak és Foglalás
Kérdései vannak? Segítünk!

Kedves Vendégünk!

A járványhelyzet okozta korlátozások és bizonytalanságok miatt úgy gondoljuk, számos kérdése merülhet fel a nyaralás tervezésével kapcsolatban, teljes joggal: vajon jó döntés-e, ha már most foglal? Hova érdemes menni? Az adott szálláshelyen mit tesznek meg a vendégek biztonságáért? Kell-e aggódni az előre befizetett előleg elvesztése miatt? Az alábbi összefoglalóban a három leggyakoribb kérdésre szeretnénk választ adni, hogy eloszlassuk aggodalmát, és hasznos információkkal segítsük Önt.

 

 A kempingezés biztonságos?

sator.jpg

A kempingezés jelenleg a legbiztonságosabb formája a nyaralásnak. A sátorhelyre, parcellára érkező kempingezők nagy többsége saját járművel érkezik és azzal is közlekedik, a saját kempingfelszerelés pedig lehetővé teszi, hogy szinte kontaktusoktól mentesen nyaraljanak. Üdülőházak és mobilházak esetén egymástól jól szeparáltan tölthetik pihenésüket a vendégek, a közlekedési  útvonalak szabadtéren haladnak, tágas terek biztosítják a megfelelő távolságtartást, a vizesblokkok szerkezeti kialakítása pedig  lehetővé teszi a folyamatos szellőzésüket. A sportolási lehetőségek sem zártterűek, az éttermeknél pedig a teraszon is lehet fogyasztani, vagy elvitelre kérni az ételt. Szerencsére a Balatontourist kempingek alapvető adottságai már önmagukban lehetővé teszik a közvetlen kontaktusok minimalizálását.

 

Mi lesz a foglalásommal, ha be kell zárni a kempinget vagy utazási korlátozások lépnek életbe?

info.jpgFoglalása az érkezés előtti 30. napig ingyenesen lemondható, módosítható. Ha tartózkodási idejére olyan járványügyi szabályok lépnek életbe, amelyek miatt a kempinget be kell zárnunk, abban az esetben természetesen lehetőséget biztosítunk ingyenesen a későbbre történő átfoglalásra úgy, hogy előlege nem veszik el, vagy dönthet úgy is, hogy nem szeretne módosítani, ez esetben visszafizetjük a befizetett előleg 100 %-át.

Lemondása érkezés előtt 30 napon belül járványügyi korlátozás, utazási tilalom életbe lépése esetén is díjmentes!

 

 

Milyen intézkedéseket tesz a Balatontourist a vendégekért?

kezmosas.jpgA kempingek biztonságos üzemeltetése érdekében már a 2020-as szezonban is több óvintézkedést tettünk: megerősítettük a takarítási protokollt, plexifalakkal szereltük fel a recepciós pultokat, kézfertőtlenítő állomások kerültek kihelyezésre, a biztonságos távolságtartásra felhívó padlójelzéseket tettünk a recepciókra, tájékoztató táblákat szereltünk fel a vizesblokkokban és közösségi helyiségekben, illetve járványügyi előírásokkal bővítettük ki a házirendet is. A vizesblokkokban a folyékony – és habszappanokat fertőtlenítő hatásúra cseréltük, az üdülőházakat és mobilházakat pedig pumpás vagy falra szerelt adagolókkal láttuk el, amelyeket fertőtlenítő hatású folyékony szappannal töltöttünk fel. Dolgozóinkat felkészítettük a biztonságos vendégfogadásra. Az általános és teljes körű fertőtlenítés céljára ózongenerátorokat is vásároltunk. A 2021-es szezonra is az említett intézkedésekkel készülünk, illetve növeljük az érintésmentes kézfertőtlenítő állomások számát a kempingek frekventált pontjain. Eztán is folyamatosan követjük az aktuális járványügyi szabályokat, és szigorúan betartjuk azokat.

 

Bízunk abban, hogy sikerült hasznos tudnivalókkal segíteni Önt a döntésben. Amennyiben maradt még kérdése, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén. Kempinges nyaralását akár már most is lefoglalhatja, kockázat nélkül, a weboldalunkon keresztül!

Számunkra a legfontosabb az Ön elégedettsége és biztonságérzete!

 

Szeretettel várjuk 2021-ben is:

a Balatontourist csapata