Részletes keresés
Akciók, Archívum

Több kempingünk is meghosszabbított nyitva tartással üzemel, így érdemes kihasználni az őszi nyugodt balatoni hangulatot és az utószezoni árakat!


részletek

Ajánlatunkban összegyűjtöttük Önöknek hálózatunk összes kempingjéből a közelgő napokra, hetekre még foglalható szabad, azonnal lefoglalható helyeinket.


részletek

Az ünnepi hosszú hétvégén különleges ajánlattal várjuk Vendégeinket!


részletek

Foglaljon szállást hét éjszakára a BERÉNY Naturista Kempingben, és fizessen egy éjszakával kevesebbet!


részletek

7 éjszaka foglalásakor csak 6 éjszaka ára fizetendő üdülőházakban és mobilházakban!


részletek

Foglaljon parcellát vagy bérsátrat a Füred Kemping és Üdülőfaluban, és fizessen egy éjszakával kevesebbet!


részletek

7=6 AKCIÓ Contess és Contess Plus bérelhető lakókocsikra a Strand-Holiday Kempingben Balatonakaliban!


részletek

Kedvezményes ŐSZI ajánlat 20 fő feletti csoportoknak a Füred Kemping és Üdülőfaluban!


részletek

Nyárelő és nyárutó kedvezménnyel Balatonberényben


részletek

Nyárindító kedvezmények a Napfény Kempingben!


részletek

A Balatontourist kempingjeiben a gyermekeket külön üdvözöljük! A családok legféltettebb kincseinek jólétét, számos létesítmény és gyermekprogram szavatolja.


részletek

Az akció kizárólag 2019. június 29 – július 6. időtartamra tett foglalás esetén érvényes!  „Queen” típusú bérelhető lakókocsi mindössze pár lépésre a víztől, közvetlenül a Balaton partján található. 4 fő elhelyezésére alkalmas, klímával felszerelt, továbbá a lakókocsi mellett egy mobil vizesblokk is van.  A 6=7 akció keretén belül 7 éjszakára tett foglalás esetén 1 éjszakát ajándékba adunk...


részletek

Családi vagy baráti találkozókra, csapatépítésre kedvezménnyel foglalható az elegáns, 16 fős Balaton Vendégház Badacsonyörsön, a június 14-ig tartó időszakra.


részletek

  A Balaton legrégebbi  pályából idén a legújabb, legkorszerűbb pálya lett! Az önkormányzat, a Balatontourist és az üzemeltető összefogásával  sikerült a felújítást kivitelezni. A wakeboard rajongók már hódolhatnak kedvenc sportjuknak, a kemping meghatározó szolgáltatása ismét vendégeink rendelkezésére áll. Jó vízreszállást minden wakeboardozónknak!


részletek

2018. április 22 -28. között a Nemzetközi Balatoni Pontyfogó Kupa (IBCC) miatt tilos a behúzós horgászat a Balatonon. Bővebb információ : www.balatonihal.hu

Négy éjszaka szállás április 27. és május 1. közt a badacsonyörsi Balaton Vendégházban, korai érkezés és késői távozás lehetőségével ! A hét hálószobás, 16 fős vízparti vendégház ára 4 éjszakára : 280.000,- Ft .  


részletek

2018-tól hálózatunkban a SZÉP kártya mellett elfogadjuk az Erzsébet Plusz utalványt és kártyát. Az AJÁNDÉK  zsebből az igénybe vett szállást a helyszínen, a kempingek recepcióján tudja kifizetni. Az Erzsébet Plusz Ajándék utalvány vagy kártya előlegfizetésre nem használható. 

7 éjszakás foglaláskor csak 6 éjszaka ára fizetendő 2017.08.30.-10.01 közötti tartózkodás esetén, Park Kemping - Vonyarcvashegy Lili, Bori, Vera, Mini üdülőházakban vagy SUN mobilházakban.   Az akciós ár számolásakor a tartózkodás alatt az érintett szezon időszakban meghatározott legolcsóbb éjszaka árát elengedjük. A kedvezmény többszörözhető, de más akciókkal nem összevonható! Az akció csak a fenti kemping...


részletek

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az Aranypart Kemping és Üdülőfalu 08.20. előtt teltház miatt már nem fogad vendégeket. Leghamarabb 08.20-tól tudunk foglalást felvenni. Szíves megértésüket köszönjük!

Balatontourist Balaton Vendégház Badacsonytomaj   A 16 fős vendégház közvetlenül a Balaton partján fekszik érintetlen természeti környezetben. Az igényesen berendezett ház ideális nyaraló nagy családok, baráti társaságok számára.


részletek

Váltson szezonbérletet, így bérelt helye lesz a kiválasztott kempingben! Lakókocsiját, sátrát csak egyszer kell elhoznia, mégis egész nyáron kempingezhet a Balaton partján. Szezonbérlet árak 2017-ben:  


részletek

Április 28 - május 5. között kerül megrendezésre a Nyitott Balaton tavaszi vendégváró program, amelyhez idén is csatlakozik a Balatontourist 4 kempinggel. A program keretén belül 4=3 akcióval, valamint  kerékpáros pecsételő hellyel várjuk kedves vendégeinket a Vadvirág, az Aranypart, a Zala, a Park  kempingben!  


részletek

Foglaljon 4 éjszakára üdülőházat kempingünkben hétköznapokon (vasárnaptól csütörtökig vagy hétfőtől péntekig) és fizessen egy éjszakával kevesebbet!  


részletek

Érvényes INF igazolvánnyal rendelkező kempingezőknek a napi árakból 10% kedvezményt kínálunk. A kedvezmény más akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze, nem vonatkozik a szezonbérletes árakra, strandbelépőkre és az idegenforgalmi adóra.

Parcella foglalása esetén 10% engedményt adunk min. 7 éjszakás, 2017. február 3 - március 15. között tett foglalásokra, ha határidőn belül a megrendelt szolgáltatás 75%-át előlegként befizeti.


részletek