Részletes keresés


Foglalás

Ebben a menüpontban online elküldheti foglalását a kiválasztott szálláshelyre azonnali online foglalás, vagy nem garantált, később fizetendő foglalási kérés formájában. (Egyes szálláshelyekre és időpontokra előfordulhat, hogy nem áll rendelkezésre mindkét lehetőség.)

Online foglalás esetén:

Ez a leggyorsabb szállásrendelési lehetőség az Ön számára. A szálláshely azonnal, garantáltan foglalható, a kért előleg online bankkártyás kifizetése után a megadott időszakra az Ön rendelkezésre áll.  A visszaigazolás a fizetést követően e-mail-ben érkezik.

Foglalási kérés esetén:

A foglalási kérés elküldése után automatikus adatrögzítő e-mailt küldünk. Ez még nem garantálja, hogy a kért szállástípust a megadott időpontra biztosítani tudjuk Önnek. 2 munkanapon belül a kiválasztott egység visszaigazolást fog küldeni Önnek vagy amennyiben a kért időpontra nincs szabad kapacitásunk, alternatív megoldást ajánlunk.

Visszaigazoló levelünkkel együtt küldjük az előleg fizetésére vonatkozó információkat, az előleg összegét (általában a szállásdíj 50%-a) és a lemondási feltételeket. Előlegét a visszaigazolás kézhezvétele után kifizetheti weboldalunkon keresztül (bankkártyával vagy OTP/MKB/K&H SZÉP kártyával), átutalhatja bankszámlánkra vagy OTP/MKB/K&H SZÉP kártyáról a kibocsátó bankon keresztül átutalhatja számlaszámunkra.

A fizetési lehetőségekről bővebben itt.

Csoportos foglalását ne itt adja meg, hanem kattintson ide!

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy főszezonban mobilházakban, üdülőházakban, bérelhető sátrakban, lakókocsikban és frekventált parcelláinkon a minimum tartózkodási idő 4 éjszaka, ennél rövidebb időre csak speciális esetekben (pl. last minute) áll módunkban megrendelésüket visszaigazolni.

Ha a szállásfoglalással kapcsolatban bármilyen további kérdése van, felteheti telefonon vagy e-mailben közvetlenül a szálláshelynek, vagy központi irodánk munkatársainak a booking@balatontourist.hu e-mail címen vagy 06-88-544-444 telefonszámon.

Alapadatok

Kérjük, válasszon!
Kérjük, válasszon!
Kérem, adja meg az érkezés dátumát!
Kérem, adja meg a távozás dátumát!

Személyek
Szállástípus max. személyek: ?, max. pótágyak: ?.

Minimum egy személy szükséges!
Az adott szállástípushoz túl sok a megadott személyek száma!
Foglalás típusa:
Online foglalással, azonnali online kártyás előlegfizetéssel Ez az opció csak ezzel az érkezési/távozási dátummal érvényes!

A megadott időszakban a megadott szállás nem foglalható.

Extra szolgáltatások és az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő

Megrendelő

Kérjük, töltsön ki minden kötelező mezőt (*)!
Kérjük, adjon meg érvényes email címet!
Kérjük, töltsön ki minden kötelező mezőt (*)!
Kérjük, töltsön ki minden kötelező mezőt (*)!
Kérjük, töltsön ki minden kötelező mezőt (*)!
Kérjük, töltsön ki minden kötelező mezőt (*)!

Számlázási adatok

Kérjük, töltsön ki minden kötelező mezőt (*)!
Kérjük, töltsön ki minden kötelező mezőt (*)!
Kérjük, töltsön ki minden kötelező mezőt (*)!
Kérjük, töltsön ki minden kötelező mezőt (*)!

Kedves Vendégeink!

 

A Balatontourist adatvédelmi szabályzata itt tölthető le.

 

Balatontourist Cégcsoport

Szállásrendelését a kiválasztott egység fogja visszaigazolni Önnek a szabad helyek függvényében, amennyiben megadja elérhetőségét.

Csoportos foglalását ne itt adja meg. Kérjük küldjön e-mailt közvetlenül a szálláshelynek!

Érdeklődését köszönettel regisztráltuk.

Megrendelését továbbítottuk!

Visszaigazolásunkat a szabad helyek függvényében e-mailben fogjuk küldeni.

Türelmét kérjük, az online foglalás elkészítése folyamatban van. Ne zárja be a böngészőt!

Hiba történt az online foglalás véglegesítésénél. Kérjük, hogy az alábbi gombbal próbálja újra elvégezni a foglalást, vagy válasszon másik foglalási opciót!

Online foglalását sikeresen rögzítettük. Az alábbi gomb megnyomásával Ön a fizetési oldalra kerül, ahol online kártyás fizetéssel kérjük, hogy a megadott előleget egyenlítse ki. Erre a műveletre Önnek 10 perce van, kérjük készítse elő online fizetésre alkalmas bankkártyáját. Amennyiben ennyi időn belül nem történik meg a fizetés, foglalását tárgytalannak tekintjük, de bármikor újra próbálhatja azt.