Részletes keresés


Akciók

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az Aranypart Kemping és Üdülőfalu 08.20. előtt teltház miatt már nem fogad vendégeket. Leghamarabb 08.20-tól tudunk foglalást felvenni. Szíves megértésüket köszönjük!

Balatontourist Balaton Vendégház Badacsonytomaj   A 16 fős vendégház közvetlenül a Balaton partján fekszik érintetlen természeti környezetben. Az igényesen berendezett ház ideális nyaraló nagy családok, baráti társaságok számára.


részletek

7=6  AKCIÓ a Contess Plus bérelhető lakókocsikra 2017.05.01-től a Strand-Holiday Kempingben Balatonakaliban! Ajánlatunk az előzetes foglalásokra, a szabad kapacitás erejéig kizárólag a Contess Plus bérelhető lakókocsikra érvényes, más akciókkal, kedvezményekkel nem vonható össze.


részletek

Vendégeink nagy örömére nyitott felnőtt és/vagy gyermekmedence működik a főszezonban az alábbi kempingekben.


részletek

Váltson szezonbérletet, így bérelt helye lesz a kiválasztott kempingben! Lakókocsiját, sátrát csak egyszer kell elhoznia, mégis egész nyáron kempingezhet a Balaton partján. Szezonbérlet árak 2017-ben:  


részletek

Érvényes INF igazolvánnyal rendelkező kempingezőknek a napi árakból 10% kedvezményt kínálunk. A kedvezmény más akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze, nem vonatkozik a szezonbérletes árakra, strandbelépőkre és az idegenforgalmi adóra.

A Balatontourist kempingjeiben a gyermekeket külön üdvözöljük! A családok legféltettebb kincseinek jólétét, számos létesítmény és gyermekprogram szavatolja. A déli parton lévő kempingek sekély vízű strandjait a természet is a gyermekes családoknak alakította ki, az északi parti kempingekben, ahol mélyebb a víz, több helyen mini-lidót, homokos gyermekstrandot alakítottunk ki a legkisebb...


részletek
Archívum