Szállások: Gyermekbarát kempingek

Gyermekbarát kempingek

A Balatontourist kempingjeiben a gyermekeket külön üdvözöljük!
A családok legféltettebb kincseinek jólétét, számos létesítmény és gyermekprogram szavatolja. A déli parton lévő kempingek sekély vízű strandjait a természet is a gyermekes családoknak alakította ki, az északi parti kempingekben, ahol mélyebb a víz, több helyen mini-lidót, homokos gyermekstrandot alakítottunk ki a legkisebb pancsolóknak, és gyermekmedence épült. A vizesblokkokban külön gyermekfürdőszoba létesült, ahol a díszítés egy babaszobával is felér. Játszótér nélkül nálunk nincs kemping.
„Vigyázzon nehogy csak nyaralás végén találkozzon gyermekével, mert ő biztosan nagyon jó elfoglaltságokat talál!”

Kempingjeinkben számos szolgáltatatást találnak a gyermekes családok:
- gyermekmedencék 
- játszóterek 
- babafürdőszoba
- animáció
- mini lidó (homokos gyermekstrand)
- sportszerek kölcsönzése
- kerékpárkölcsönzés

4 kempingünk kapott gyermekbarát logót. Ezekben a kempingekben bővültek a gyermekbarát szolgáltatások, erősödött a sportanimáció, volt, ahol gyermekmedence épült és új sportpályák létesültek: vízifoci, boccia, lábtenisz.

GYERMEKBARÁT kempingjeink:
- EURÓPA Kemping
- VADVIRÁG Kemping és Üdülőfalu
- NAPFÉNY Kemping
- ZALA Kemping és Üdülőfalu

Balatontourist Napfény Kemping
Révfülöp

A közvetlen vízparti kempinget csak néhány kilométer választja el a festői szépségű Káli-medencétől, amelyet az északi part legszebb vidékeként tartanak számon. A színvonalasan kialakított kemping elsősorban gyerekes családok részére nyújt felejthetetlen nyári élményeket.részletek Cím: H-8253 Révfülöp, Halász u. 5.
Telefon: +36 87/563-031
Fax: +36 87/464-309
E-mail: napfeny@balatontourist.hu

Balatontourist Vadvirág Kemping & Üdülőfalu
Balatonszemes

A Balaton déli partjának egyik legnagyobb kemping és üdülőfaluja Balatonszemesen, közvetlenül a Balaton partján található. A kempinget a közel 600 méter hosszú saját strand, az árnyas sátorhelyek és lakókocsiparcellák teszik vonzóvá.részletek Cím: H-8636 Balatonszemes, Lellei u. 1-2.
Telefon: +36 84/360-114
Fax: +36 84/360-115
E-mail: vadvirag@balatontourist.hu

Balatontourist Zala Kemping & Üdülőfalu
Keszthely

A Zala Kemping és Üdülőfalu, a város déli részén, közvetlenül a Balaton-parton található, csendes, nyugodt környezetben. Saját stranddal és úszómedencével és gyermekpancsolóval rendelkezik.részletek Cím: H-8360 Keszthely, Entz Géza sétány 1.
Telefon: +36 83/312-782
Fax: +36 83/312-782
E-mail: zala@balatontourist.hu

Online fizetés

Időjárás

6.0°C 4.32 km/h 12.6°C Viharjelzés/Balaton
keleti
NINCS
nyugati
NINCS


 

Elérhetőség, Adatvédelem | © 2009-2016. Balatontourist Kft. | Mobile site
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon cookie-kat/sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet!     Megértettem